WanOrde Praktijk

Therapie Coaching & Counseling

Counseling

De oprichtster van WanOrde Theater & Praktijk is Wanda Elkerbout-Meijer. Al van jongst af aan heeft zij ervaringen met het aanvoelen van mens en dier. Na veel op intuïtie gewerkt te hebben, zowel binnen haar studie en werk als DramaTherapeute, maar ook als moeder en partner en mens, is zij op zoek gegaan naar waar haar hoog-gevoeligheid vandaan komt. 

Tijdens deze zoektocht heeft zij de meerwaarde geleerd van de BACH-remedies en het gebruik van edelstenen. Ook is zij inmiddels gediplomeerd DierCommunicator, heeft vele ervaringen met readings op mens en dier gedaan en heeft zij zich verder verdiept in het geven van Meditaties en in de Mindfulness. 

Tijdens deze ontdekkingstocht heeft Wanda ontdekt dat ze in feite een "medium" is: Iemand die energieën van anderen aan kan voelen en kan interpreteren in beelden, geluiden, gevoelens of weten. Aan het woord "medium" kleven echter nogal wat negatieve associaties. Wanda spreekt daarom liever van "Counselor". 

Binnen de 'Counseling' kan er op basis van een foto (van mens of dier) of van een zelfgemaakte tekening (door mens) of via persoonlijk contact (bezoek of via een online video verbinding) een zogezegde "reading" worden gedaan. Hierbinnen wordt gekeken hoe het dier of de persoon zich voelt, wat struikelblokken zijn, waaraan gewerkt kan worden etc. Ook kan worden uitgevraagd of het dier of de persoon baat zou kunnen hebben bij een bepaalde edelsteen of BACH remedie  (Let op: dit dient slechts als aanvulling. WanOrde zal NOOIT vragen een medische behandeling af te breken of te vervangen door één van genoemde spirituele en alternatieve wijzen!) 


TARIEVEN COUNSELING


Reading (op foto, tekening of in persoon)                                                                     €   40

Specifiek uitlezen van BACH remedie of edelsteen (extra naast reading)                           €   20Wilt u meer weten? Neem contact op voor meer informatie via de Contact pagina of meldt u aan voor COUNSELING via het aanmeldformulier hier rechts>>>